Diensten
Afbeelding EPCE

SWELLSEAL

 
SWELLSEAL

SWELLSEAL is een uiterst interessant afdichtingsrubber, leverbaar in diverse typen en uitvoeringen, dat in contact met water een volumevergroting ondergaat. Het type SWELLSEAL 3V is speciaal ontwikkeld voor de afdichting van stortvoegen in de bouw en is vertraagd zwellend, zodat de waterbelasting van de voeg na plaatsing en voor het betonstorten gedurende enkele dagen toelaatbaar is.
 
SWELLSEAL wordt eenvoudig verlijmd op de betonnen ondergrond met SwellSeal  BOND voor droge ondergronden of SwellSeal Mastic, een speciale vochtongevoelige, vullende lijm. Deze lijm gedraagt zich tevens als een vloeibare vorm van SWELLSEAL, zodat SwellSeal Mastic ook kan worden gebruikt voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals scherpe hoeken etc. Eenvoudige plaatsing Geleverd op rol 
  
Uiterst interessant is de mogelijkheid om lekke damwandsloten of rioleringsbuizen af te dichten. Hiervoor wordt SWELLSEAL String, leverbaar in diverse diameters, gebruikt. Deze String wordt eenvoudig in het lekkende slot geperst en zorgt voor een duurzame, elastische afdichting. Het aanbrengen vergt geen speciaal vakmanschap of gereedschap.