Diensten
Afbeelding EPCE

TWINPOX

 
Onder de merknaam TWINPOX wordt door EPCE een groot gamma aan epoxyhars gebonden betonreparatieproducten op de markt gebracht. De epoxyharsen die door EPCE worden toegepast zijn hoogwaardige gemodificeerde systemen van gerenommeerde leveranciers. De TWINPOX productenlijn wordt meestal toegepast als een tweecomponenten product, waarbij de hoeveelheid A component volledig is afgestemd op de hoeveelheid B Component. Dit voorkomt mengfouten op het werk. De basiseigenschappen van de TWINPOX producten zijn:
  • Uitstekende mechanische eigenschappen (hardheid, elasticiteit, slijtvastheid etc.)
  • Goede bestandheid tegen inwerking van water
  • Uitstekend bestand tegen vele chemicaliën
  • Goede buitenduurzaamheid
De basiproducten zijn:
 
Hechtlagen                                                                                         
Vloersystemen
Slijtlagen en membranen
Compounds
Bindmiddelsystemen                                                                                                                                
 
TWINPOX producten
Product Omschrijving
Toepassingsgebied
 
 
 
        
 
 
TWINPOX Hechtlaag Universeel             
Een universele hechtlaag die toegepast kan worden onder alle compounds en TWINPOX vloerafwerkingen
Vloerafwerking, betonreparatie
TWINPOX Hechtlaag WD
Een watergadragen impregneer die  toegpast wordt als hechtlaag onder de TWINPOX Coatingsystemen of als stofbindende laag op betonvloeren.
Vloerafwerking, coatingsystemen
TWINPOX Hechtlaag WE
Een vochtongevoelige hechtlaag die gebruikt kan worden op matvochtige ondergronden en als hechtlaag voor cementgebonden reparatiemortel of tussen oud en nieuw beton.
Vloerafwerking, betonreparatie
TWINPOX Hechtlaag HCR
Een uiterst chemisch resistente hechtlaag die veelal gebruikt wordt bij de TWNPOX HCR systemen. (HCR=Hoog Chemisch Resistent)
Vloerafwerking, coatingsystemen
TWINPOX Hechtlaag CG
Een hechtlaag die minder sterk zal verkleuren onder invloed van UV licht. Wordt veelal toegepast als hechtlaag onder gietvloeren of coatingsystemen.
Vloerafwerking, coatingsystemen
TWINPOX Hechtlaag GSA
Een geavanceerde hechtlaag die wordt gebruikt bij de verlijming van glas, staal en aluminium.
Verlijming (glas, aluminium, staal)
TWINPOX Primer ZF
Een primer op basis van zinkfosfaat. Wordt veelal toegepast om voorbehandeld staal te beschermen tegen vroegtijdige corrosie.
Conservering
TWINPOX GLW
Een geleidende hechtlaag die wordt toeggepast onder de TWINPOX systemen waar antistatische eigenschappen worden verlangd.
Vloerafwerking, coatinglagen
     
 
 
        
 
 
TWINPOX Vochtscherm       
TWINPOX Vochtscherm wordt toegepast in die situatie waar kans bestaat op dampspanningen uit de ondergrond en op mat vochtige ondergronden als tussenlaag voor de uiteindelijke vloerafwerking
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Onderlaag SL
Deze laag wordt voorzien als egalisatielaag onder gietvloeren en coatingsystemen als de ondergrond te ruw is om direct de vloerafwerking aan te brengen. tevens wordt voorkomen dat blaasvorming kan ontstaan in een gietvloer door porositeit van de ondergrond.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Coating
Een oplosmiddelvrije coating leverbaar in vele RAL kleuren en door zijn optimale samenstelling geschikt om in een keer een laag aan te bregen van ca. 0,3 mm. Verkleurt onder invloed van UV licht.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Coating WD
Een water emulgeerbare coating leverbaar in vele RAL kleuren en door zijn optimale samenstelling geschikt om in een keer een laag aan te bregen van ca. 0,15-0,25 mm. Verkleurt onder invloed van UV licht.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Coating HCR
Een oplosmiddelvrije hoog chemisch resistente coating leverbaar in diverse RAL kleuren en door zijn optimale samenstelling geschikt om in een keer een laag aan te bregen van ca. 0,3 mm. Verkleurt sterk onder invloed van UV licht.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Coating AS
Een antstatische coating die kan worden toegepast in situaties waar kans bestaat op explosiegevaar door de aanwezigheid van oplosmiddelen.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Coating Flex
Een oplosmiddelvrije, licht flexibele, coating leverbaar in vele RAL kleuren en door zijn optimale samenstelling geschikt om in een keer een laag aan te bregen van ca. 0,3 mm. Verkleurt onder invloed van UV licht.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWONPOX Coating TP
Een coating op basis van watergedragen epoxyharsen. Zeer geschikt als topcoating op TWINPOX giet- en troffelvloeren. Verder toepasbaar als stofbinder en lichte vloercoating. Transparant en in kleur verkrijgbaar.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Gietvloer Dun
Een dun vloeibare zeer goed verwerkbare gietvloer op basis van epoxyharsen. Geschikt voor applicatie in laagdikten van 1-2 mm. Allround chemisch resistent
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Gietvloer
Een zeer goed verwerkbare gietvloer op basis van epoxyharsen. Geschikt voor applicatie in laagdikten van 2-3 mm. Allround chemisch resistent
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Gietvloer HCR
Een zeer goed verwerkbare gietvloer op basis van epoxyharsen. Geschikt voor applicatie in laagdikten van 2-3 mm. Hoog Chemisch Resistent.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Gietvloer AS
Een dun vloeibare zeer goed verwerkbare gietvloer op basis van geleidende epoxyharsen. Geschikt voor applicatie in laagdikten van 1-2 mm. Allround chemisch resistent en antistatisch overeenkomstig de geldende NEN-EN normen. (Vraag advies)
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Troffelmortel
Een twee componenten industriele vloeistofdichte troffelvloer op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Geschikt voor applicatie vanaf 5 mm. Behoeft geen sealer of topcoating voor vloeistofdichtheid
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Troffelmortel 3C
Een drie componenten industriele vloeistofdichte troffelvloer op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Geschikt voor applicatie vanaf 5 mm. Behoeft geen sealer of topcoating voor vloeistofdichtheid
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Troffelmortel HCR
Een twee componenten industriele Hoog Chemisch Resistente vloeistofdichte troffelvloer op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Geschikt voor applicatie vanaf 5 mm. Behoeft geen sealer of topcoating voor vloeistofdichtheid.
Vloerafwerking, Coatinglagen
TWINPOX Troffelmortel Decor
Een drie componenten decoratieve vloeistofdichte troffelvloer op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Geschikt voor applicatie vanaf 5 mm. Verkrijgbaar in vele kleuren.
Vloerafwerking, Coatinglagen
        
 
 
         
 
 
TWINPOX Slijtlaag RWS
Een teervrije enigzins flexibele slijtlaag die geschikt is voor toepasssing op betonnen, stalen en houten ondergronden.
 
TWINPOX Flexibel Membraan
Een waterdicht en allround chemisch resistent membraan, welke toegepast kan worden onder tegelwerken waar eisen worden gesteld aan waterdichtheid. ook geschikt als waterdichte laag in de weg- en waterbouw.
 
    
 
 
        
 
 
TWINPOX Reparatiemortel Lichtgewicht
 
 
TWINPOX Reparatiemortel Universeel
 
 
TWINPOX Epoxybeton
 
 
TWINPOX Rijroostermortel
 
 
TWINPOX Stelmortel
 
 
TWINPOX Gietmortel Universeel
 
 
TWINPOX Gietmortel ZB
 
 
TWINPOX Lijm
 
 
TWINPOX Plamuur
 
 
TWINPOX Voegmassa Fijn
 
 
    
 
 
      
 
 
TWINPOX Bindmiddel Universeel
 
 
TWINPOX Bindmiddel HCR